Caută
Close this search box.

Written by Liceu

Beauty și comunicare, în Laude-Reut

Cursurile de media și comunicare în Laude-Reut nu sunt doar teoretice. Așa cum știm cu toții deja, partea practică a oricărui curs este esențială pentru a putea spune că scopurile acestuia au fost atinse. Tocmai de aceea, intershipurile pe care elevii noștri le urmează în instituții – model de business sunt valoroase. Una dintre aceste experiențe este cea începută, la 1 octombrie 2016, alături de compania de cosmetice și parfumerie  Estée Lauder.

Adrian Simionescu, country manager al Companiei Estée Lauder Romania, spunea la prima întâlnire cu elevii: „Așteptăm ca acest proiect să aducă un plus de cunoaștere și experiență tuturor celor implicați.”

Și proiectul a fost o reușită, așa cum reiese și din feedback-ul elevilor participanți:

„Colaborarea cu Esteé Lauder Companies – Romania este o experiență unică. La această colaborare noi, elevii, am avut ocazia să lucrăm alături de o multinațională importantă. Managerii ne-au tratat ca pe niște adulți și au privit cu mare interes rezultatele chestionarelor pe care noi le-a conceput și aplicat la magazinul Douglas -Unirea. M-am bucurat foarte tare când am auzit că luna aceasta Esteé Lauder Romania a fost pe primul loc în „concursul” privind cel mai bun brand de cosmetice de pe piață. Reprezentanții Companiei ne-au făcut și o altă surpriză plăcută: ne-au dat cadou câteva produse cosmetice, aparținând unor branduri din portofoliul Companiei, pe care urmează să le testăm și apoi să împărtășim managerilor opiniile noastre despre aceste produse.” (Ionescu Antonia Alexandra, 10 R)

„A fost foarte frumos! Abordarea deschisă și prietenoasă ne-a făcut să ne simțim foarte bine, iar partea de motivare – gift-urile – a fost de apreciat.” (Diaconescu Ioana, 9 U

„Proiectul Esteé Lauder din cadrul cursului de Media m-a impresionat prin implicarea conducerii Estée Lauder Romania și răbdarea cu care managerii au răspuns la întrebările noastre referitoare la funcționarea Companiei. Produsele cosmetice primite au depășit așteptările mele. Datorită diversității lor, fiecare dintre noi a putut găsi ceva pe placul său.” (Petre Teodora, 10 R)

(Visited 177 times, 1 visits today)
Last modified: ianuarie 9, 2023