Caută
Close this search box.

Către o carieră de succes

Liceu

Cele două profile, Real și Uman, sunt cu predare bilingvă, în limba engleză. Există două specializări pentru Real – matematică-informatică și științe ale naturii, iar pentru Uman, specializarea este de științe sociale. Elevii Laude-Reut sunt pregătiți la un nivel de excelență pentru a fi admiși la cele mai bune universități din România, Israel, Marea Britanie, SUA și UE.

Înscriere

Înscrierea se face pe baza următoarelor documente:
 1. Cerere de înscriere (obținută de la secretariatul Laude-Reut)
 2. Diploma de Evaluare Națională
 3. Certificat pentru examene de clasă bilingvă engleză sau Cambridge First Certificate in English (FCE), sau dovada de susținere a examenului la limba engleză organizat de ISMB
 4. Foaie matricolă cu note finale pentru clasele V-VIII (pentru înregistrare în clasa a IX-a) sau note finale pentru clasele V-IX (pentru înscrierea în clasa a X-a), cu listarea clară a notelor finale la secțiunea „Purtare” pentru fiecare an.
 5. Portofoliu (maximum două pagini în limba română sau engleză), cu copii ale altor diplome, certificate etc. obținute de candidat.
 6. Scrisoare de recomandare din partea fostului diriginte sau director de școală.

Despre Clasa a IX a

Este anul în care elevii Laude-Reut iau contact cu două programe de mare tradiție și succes, respectiv cursurile de Diplomație și Relații Internaționale (în parteneriat cu Institutul Diplomatic Român), respectiv de Comunicare / Publicitate și Relații Publice (în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative). La acest nivel sunt disponibile trei clase de elevi, pe specializările: matematică-informatică (profil Real), științe ale naturii (profil Real) și științe sociale (profil Uman), cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu. Cambridge. Istoria se studiază în limba engleză. Continuă studiul limbii ebraice, ca disciplina specifică școlii noastre. La acest nivel sunt disponibile două clase de elevi, cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Diplomație și Relații Internaționale
 2. Comunicare / Publicitate și Relații Publice
 3. Business English
 4. Geografia Marii Britanii și a SUA
 5. Limba ebraică
 6. Tradiții iudaice

Despre Clasa a X a

În acest an încep pregătirile pentru obținerea certificatelor de limbă engleză Cambridge sau IELTS, necesare pentru a studia la universități din Marea Britanie sau Statele Unite. La acest nivel sunt disponibile trei clase de elevi, pe specializările: matematică-informatică (profil Real), științe ale naturii (profil Real) și științe sociale (profil Uman), cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Diplomație și Relații Internaționale
 2. Comunicare / Publicitate și Relații Publice
 3. Pregătire pentru examenele Cambridge / IELTS
 4. Business English
 5. Dezbatere, oratorie și retorică
 6. Istoria Marii Britanii și a SUA
 7. Human Rights
 8. Limba ebraică
 9. Tradiții iudaice

Despre Clasa a XI a

Startul pregătirilor pentru bacalaureat și admiterea la universitate. Anul final al pregătirilor pentru examenele de limbă engleză. necesare pentru a studia la universități din Marea Britanie sau Statele Unite. La acest nivel sunt disponibile două clase de elevi, pe specializările: matematică-informatică (profil Real) și științe sociale (profil Uman), cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Diplomație și Relații Internaționale
 2. Comunicare / Publicitate și Relații Publice
 3. Pregătire pentru examenele Cambridge / IELTS
 4. Pregătire pentru examenul de bacalaureat
 5. Business English
 6. Istoria Holocaustului
 7. Istoria Marii Britanii și a SUA
 8. Studii culturale britanice și americane
 9. Human Rights
 10. Limba ebraică
 11. Tradiții iudaice

Despre Clasa a XII a

În acest ultim an de școală, programul de cursuri și de lucru are un dublu obiectiv: consolidarea cunoștințelor acumulate în anii anteriori și asigurarea reușitei la admiterea în învățământul superior. La acest nivel sunt disponibile două clase de elevi, pe specializările: matematică-informatică (profil Real) și științe sociale (profil Uman), cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Pregătire pentru examenul de bacalaureat
 2. Istoria Holocaustului
 3. Studii culturale britanice și americane
 4. Limba ebraică
 5. Tradiții iudaice

Conducere

DAN ȘANDRU

DIRECTOR EDUCAȚIONAL

Mariana Rosner

DIRECTOR ADJUNCT

Galerie

Activitati interdisciplinare

Diplomație

Cursul de Diplomație și Relații Internaționale este singurul de acest tip din învățământul preuniversitar din România. Întins pe trei ani (clasele IX-XI), cursul este susținut de profesori invitați, diplomați profesioniști, și cuprinde deplasări și vizite de studiu în străinătate, la universități și misiuni diplomatice, conferințe și reuniuni.

Media & comunicare

Cursul opțional de Comunicare, Publicitate și Relații Publice are o durată de trei ani (clasele IX-XI) și include pregătire de specialitate cu profesioniști în media și comunicare, precum și activități practice în companii de succes, instituții media și studiouri de televiziune. Este destinat nu doar elevilor interesați de o carieră în industria comunicării, ci și celor care doresc să își însușească abilități de comunicare, de prezentare, de vorbit în public etc.

Business

Cursul opțional de Business & Marketing English este parcurs pe durata a trei ani (clasele IX – XI) și include pregătire de specialitate cu profesioniști în antreprenoriat, business și marketing, alături de activități practice ce presupun realizarea de planuri de afaceri, vizite de studiu la diverse companii, întâlniri motivaționale și de orientare în carieră. Este destinat elevilor atrași de o carieră în domeniu, precum și celor care au o idee de afaceri aplicabilă.

Meniu

Performanțele școlare depind de alimentația sănătoasă și variată care susține dezvoltarea organismului în creștere a elevilor. Cu recomandarea specialiștilor în nutriție, aplicăm principii kasher în meniurile variate ale săptămânii, sub strictă supraveghere igienico-sanitară. 

Energie de la prima oră, cu produse bogate în substanțe nutritive, fructe proaspete și băuturi calde. 

O masă delicioasă, pregătită cu ingrediente calitative și proaspete ce oferă substanțele nutritive pentru menținerea eficienței corpului și creierului pe tot parcursul după-amiezii.

Două momente vesele ale zilei, între mesele principale (orele 10.00 și 15.30), cu fructe proaspete și gustări echilibrate și sănătoase.

Taxe și condiții

Taxe

Pentru admitere, se percepe o taxă unică de 150 de euro. Taxa de înscriere este de asemenea
unică, în valoare de 650 de euro.

Pentru clasele IX-XI, taxa anuală de școlarizare este de 1300 de euro (plătibili lunar) sau de
15600 de euro (plătibili anual).
Pentru clasa a XII-a, taxa anuală de școlarizare acoperă 10 luni și este în valoare de 1560 de euro
(plătibili lunar) sau de 15600 de euro (plătibili anual).
Taxa de școlarizare acoperă două mese principale (mic dejun și prânz), două gustări, activitățile
extracurriculare și pregătire remedială și pentru performanță.

Detalii

Descărcați de aici broșura pentru nivelul liceal AICI. Pentru mai multe informații, o puteți contacta pe Mariana Rosner, director adjunct, tel. 031.438.2046 mariana.rosner@laude-reut.ro.

Facilități

Model United Nations

Debate

Lectură

Israel in the International System: History & Landmarks

LAMDA Acting Club

Arte teatrale

Robotică

ECDL

Excelență în limba ebraică

DARTS - Digital Arts & Storytelling

(Visited 42.056 times, 3 visits today)