Caută
Close this search box.

Generație de viitor

Donații Online

România trece printr-o situatie dificilă, dar in acest haos exista institutii de invatamant care functioneaza asa cum orice parinte si-ar dori sa functioneze scoala unde ii este educat copilul, printre acestea se numara si Complexul Educational Laude-Reut.

 

Aceasta unitate de invatamant este destinata tuturor elevilor care iubesc școala, acordand an de an burse de studiu celor care isi doresc o educatie de viitor.

Școala Modulară

Odată cu pandemia de coronavirus, una dintre soluțiile pentru extinderea capacitatii in vederea asigurarii unui spatiu cat mai mare pentru fiecare elev in parte luată în calcul de către Fundatia Reut, impreuna cu conducerea Complexului Educational Laude-Reut, o reprezintă amenajarea cu prioritate a unei construcții modulare.


În vederea realizării proiectului a fost emis planul de amplasament prin care a fost stabilit locul optim pentru această extindere, soluția identificată fiind aceea de amenajare a unei structuri modulare cu o suprafața construita la sol de 285 metri pătrați si suprafața desfășurată de 535 metri pătrați, astfel încât să rezulte 10 noi clase.

Pentru detalii, scrie-ne: contabilitate@laude-reut.ro

Istoria Fundației Reut

Fundația Reut, fosta fundație Ronald S. Lauder, conform scopului statutar, respectiv asigurarea finanţării, gestionarea şi conducerea Complexului Educaţional Laude-Reut, dezvoltarea activităților instructiv-educative și culturale pentru perpetuarea şi revitalizarea educaţiei iudaice şi a limbii ebraice după distrugerile imense cauzate de nazism şi comunism; integrarea Complexului Educaţional Laude-Reut în sistemul de învăţământ românesc şi internațional; educaţia şi instruirea pe criteriul multiculturalităţii și toleranței, la cele mai înalte standarde de calitate în educație, potrivit programelor de studii stabilite de Fundaţie, curriculumului naţional şi legislaţiei române în domeniul învățământului preuniversitar privat acreditat. Conform referatului de aprobare, aceasta are statut de utilitate publică.

Fundația Reut (fosta fundație Ronald S. Lauder) este prima filială din reţeua europeană a Fundaţiei, căreia Ronald Lauder i-a predat integral ştafeta misiunii şi a obiectivelor Lauder în educaţie, pentru a le continua şi a le dezvolta independent.În România, Fundaţia Ronald S. Lauder a dezvoltat Complexul Educaţional Lauder Reut în Bucureşti, care cuprinde grădiniţă, şcoală primară, gimnaziu şi liceu, însumând astăzi peste 495 de elevi. Complexul Educaţional Lauder Reut oferă un program interdisciplinar de studii în domeniile business, media, diplomaţie, protocol, afaceri internaţionale, debate, public speaking şi educaţie financiară.

(Visited 921 times, 1 visits today)