Caută
Close this search box.

Educație

Viitorul copilului dumneavoastră va depinde de educația pe care o primește. Doar o educație de top poate forma liderii lumii de mâine, în afaceri, în serviciul public sau în mediul academic.

Forme de învățământ

De la grădiniță până la liceu, Laude-Reut le oferă copiilor de orice vârstă șansa unei educații de excelență, ce combină pregătirea academică solidă cu un mediu ce stimulează dezvoltarea intelectuală și personală. Programa obligatorie este suplimentată, la toate nivelurile, de o ofertă extensivă de cursuri extracurriculare, susținute de profesorii Laude-Reut și de personalități invitate din mediul academic, diplomatic și de afaceri.

Grădiniță

Fundamentele unei educații de calitate
La grădiniță, copiii deprind abilități sociale și de studiu Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Citește mai mult ...

Școala primară

Bazele educației academice, creativitate și comunicare

Dincolo de scris și citit

Învățare prin joc, experiment și socializare
Citește mai mult ...

Gimnaziu

Pregătire de excelență pentru examenele naționale și disciplinele STEM

Cursuri opționale

7 limbi străine la alegere, opționale de programare, robotică, pian și vioară
Citește mai mult ...

Liceu

Educație pentru universități de top din SUA, UE și Israel

Pregătire de excelență

Matematică, informatică, științele naturii. Comunicare, diplomație, media și business
Citește mai mult ...

Cursuri interdisciplinare

Diplomație

Cursul de Diplomație și Relații Internaționale este singurul de acest tip din învățământul preuniversitar din România. Întins pe trei ani (cls. IX-XI), cursul este susținut de profesori invitați, diplomați profesioniști, și cuprinde deplasări și vizite de studiu în străinătate, la universități și misiuni diplomatice.

Comunicare

Cursul opțional de Comunicare, Publicitate și Relații Publice are o durată de trei ani (cls. IX-XI) și include pregătire de specialitate cu profesioniști în media și comunicare, precum și activități practice. Este destinat nu doar elevilor interesați de o carieră în industria comunicării, ci și celor care doresc să își însușească abilități de comunicare, de prezentare, de vorbit în public etc.

Business

Cursul opțional de Business & Marketing English este parcurs pe durata a trei ani (clasele IX –
XI) și include pregătire de specialitate cu profesioniști în antreprenoriat, business și marketing,
alături de activități practice ce presupun realizarea de planuri de afaceri, vizite de studiu la
diverse companii, întâlniri motivaționale și de orientare în carieră. Este destinat elevilor atrași de
o carieră în domeniu, precum și celor care au o idee de afaceri aplicabilă.

Fiecare copil aduce cu sine o binecuvântare, spune un vechi proverb evreiesc. Pentru noi, la Ronald S. Lauder Foundation, copiii reprezintă viitorul. Cred că educația este cea mai mare șansă și cel mai prețios dar pe care îl putem da copiilor, dacă ne dorim ca ei să-și împlinească destinul. Însă viitorul nu vine cu garanții. Am văzut distrugerile Holocaustului și apoi opresiunea regimului comunist. De aceea, misiunea noastră este educația: să învățăm din trecut, să înțelegem prezentul și să ne pregătim pentru ziua de mâine. Scopul nostru principal este să le oferim copiilor o educație de inspirație evreiască. Căci știm că dacă le vom insufla copiilor tradițiile evreiești, ei le vor aduce înapoi acasă la părinții lor, acea generație pierdută care a fost privată de moștenirea sa culturală.

Organigrama

Înscrie-te

Facilități

Sala de sport

Teren de baschet

Laboratoare

Laborator de informatica

Cantina

Teren de joaca

(Visited 7.554 times, 4 visits today)