Caută
Close this search box.

Educație pentru succes

Ciclul gimnazial

În clasele V-VIII cultivăm performanța academică, diversitatea și multiculturalismul, pentru a-i pregăti pe copii pentru confruntarea cu primele examene și pentru admiterea la licee de top din țară și străinătate.

Înscriere

Admiterea se face în limita locurilor disponibile, pe baza testării la limba română, matematică și engleză. Perioada de testare pentru înscriere începe în prima zi a semestrului al doilea. De asemenea, candidații și părinții acestora sunt intervievați înainte de admiterea efectivă.

Despre Clasa a V a

În afara disciplinelor din trunchiul comun, în acest an ne concentrăm asupra limbilor străine, elevii având posibilitatea să aleagă studiul unei limbi de circulație internațională, pentru tot parcursul gimnaziului, dintre limba germană, franceză, spaniolă, italiană, precum și asupra lărgirii cunoștințelor de engleză, prin studierea literaturii engleze și pregătirea examenelor Cambridge. Istoria se studiază în limba engleză. Continuă studiul limbii ebraice, ca disciplina specifică școlii noastre. La acest nivel sunt disponibile două clase de elevi, cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Limba engleză – 5 ore/ săptămână
 2. Literatură engleză – 2 ore/ săptămână
 3. Limba spaniolă/ franceză/ germană/ italiană -2 ore/ săptămână
 4. Limba ebraică – 2 ore/ săptămânăTradiții iudaice
 5. Pian / Vioară

Despre Clasa a VI a

Curriculumul național este îmbogățit în continuare prin studiul literaturii engleze, cu profesori nativi, precum și limbile străine. Sunt disponibile două clase de elevi, cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu. Istoria se studiază în limba engleză. Pregătirea examenelor naționale începe prin extinderea programului de studiu la limba și literatura română, cu un număr mai mare de ore față de cel din planul cadru național Cambridge.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Limba engleză – 5 ore/ săptămână
 2. Literatură engleză – 2 ore/ săptămână
 3. Limba spaniolă/ franceză/ germană/ italiană -2 ore/ săptămână
 4. Limba ebraică – 2 ore/ săptămânăTradiții iudaice
 5. Pian / Vioară

Despre Clasa a VII a

Acesta este al treilea și ultimul an din ciclul gimnazial în care se studiază literatura engleză, programul de curs fiind completat cu pregătirea pentru Evaluarea Națională (limba și literatura română, matematică). Istoria se studiaza în limba engleză. Sunt disponibile două clase de elevi, cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Limba engleză – 5 ore/ săptămână
 2. Literatură engleză – 2 ore/ săptămână
 3. Limba spaniolă/ franceză/ germană/ italiană -2 ore/ săptămână
 4. Limba ebraică – 2 ore/ săptămânăTradiții iudaice
 5. Pian / Vioară

Despre Clasa a VIII a

Prioritatea în pregătirea elevilor este examenul de Evaluare Națională, pentru ca elevii Laude- Reut să reușească să fie admiși la licee de top din țară sau din străinătate. Elevii participă la ore suplimentare de limba și literatura română și matematică. Este, practic, o clasă pregătitoare pentru liceu, în perspectiva rigorilor mai mari din ciclul liceal. Elevii beneficiază acum de pregătire pentru susținerea examenelor Cambridge (FCE). Sunt disponibile două clase, cu un număr maxim de 18-23 de locuri, în funcție de disponibilitatea de spațiu.

Curriculum la decizia școlii:

 1. Limba engleză – 5 ore/ săptămână
 2. Limba spaniolă/ franceză/ germană/ italiană -2 ore/ săptămână
 3. Limba ebraică – 2 ore/ săptămânăTradiții iudaice
 4. Pian / Vioară

Conducere

DAN ȘANDRU

DIRECTOR EDUCAȚIONAL

Roxandra Cristescu

Roxandra Cristescu

Director Adjunct

Galerie

Activitati interdisciplinare

Public Speaking

Cuvintele au puterea de a informa, convinge, educa și chiar distra. Deseori cuvântul rostit poate fi chiar mai puternic decât cel scris, dacă este folosit inteligent. Vorbitul în public este o abilitate și se poate învăța. Exersând, elevii își îmbunătățesc încrederea de sine, capătă abilități deductive mai puternice, au capacitatea de a pleda pentru o cauză, cu argumentare rațională.

Public Speaking​ Cursuri
Excelentă În Matematică ​Laude-Reut

Centru de excelență în matematică

Dezvoltăm abilitățile și creștem încrederea de sine, încurajându-i pe elevi să se străduiască și să obțină cele mai bune rezultate personale la matematică. Excelența în matematică formează un set robust de calități, printre care gândirea critică, logica și deducția, ce ne ajută să raționăm și să evaluăm.

TED Talks

TED Talks reprezintă deschiderea către nou, posibilitatea de a te exprima liber, de a descoperi lucruri noi, șansa de a fi TU cel care prezintă lumea prin propriii ochi. Este ideal pentru a exersa abilitățile de dezbatere îmbinate în mod armonios cu abilitatea de a utiliza tehnologia. Este distractiv și în același timp stimulează creativitatea elevilor pe baza unor teme de actualitate.

TedTalks​ Laude-Reut

Meniu

Performanțele școlare depind de alimentația sănătoasă și variată care susține dezvoltarea organismului în creștere a elevilor. Cu recomandarea specialiștilor în nutriție, aplicăm principii kasher în meniurile variate ale săptămânii, sub strictă supraveghere igienico-sanitară. 
Energie de la prima oră, cu produse bogate în substanțe nutritive, fructe proaspete și băuturi calde.

O masă delicioasă, pregătită cu ingrediente calitative și proaspete ce oferă substanțele nutritive pentru menținerea eficienței corpului și creierului pe tot parcursul după-amiezii.
Două momente vesele ale zilei, între mesele principale (orele 10.00 și 15.30), cu fructe proaspete și gustări echilibrate și sănătoase.

Taxe si burse

Taxe

Pentru admitere se percepe o taxă unică de testare de 150 de euro. Taxa de înscriere este de
asemenea unică, în valoare de 650 de euro.
Pentru clasele V-VII, taxa anuală de școlarizare este de 1220 de euro (plătibili lunar) sau de
14640 de euro (plătibili anual).
Pentru clasa a VIII-a, taxa de școlarizare acoperă 10 luni și este în valoare de 1464 euro (plătibili
lunar) sau de 14640 de euro (plătibili pe an școlar).
Taxa de școlarizare acoperă două mese principale (mic dejun și prânz) și două gustări, toate
activitățile extracurriculare (cluburi), pregătire remedială și pentru performanță.

Detalii

Descărcați de aici broșura pentru nivelul gimnazial AICI. Pentru mai multe informații, o puteți
contacta pe Roxandra Cristescu, director adjunct, tel. 0735.505.388roxandra.cristescu@laude-reut.ro

Cluburi

Limbi străine

Web Design

Balet

Gimnastică aerobică

Karate

Laude News Room

Matematică

Robotică

Canto

Baschet

TED Talks

Șah

Informatică (programare)

Lamda Acting Club

Dansuri israeliene

Fotbal

InfoSpeed

Public speaking

(Visited 19.144 times, 4 visits today)