Generație de viitor

Donații corporative

Redirecționează, fără costuri, 20% din impozitul pe profit al companiei către Fundația Reut sau Fundația Magna Cum Laude-Reut pentru Complexul Educațional Laude-Reut!

 

 

Fundația Reut și Fundația Magna cum Laude-Reut sunt înscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Instituție de învățământ de excelență, școala Laude-Reut este locul unde se formează liderii lumii de mâine. De peste 20 de ani, absolvenții noștri merg la studii la universități de top din UE, SUA, Marea Britanie și Israel, în domenii precum diplomație și relații internaționale, drept, business, medicină și biotehnologii, IT și robotică.


Ne mândrim cu susținerea unor mari companii din România și multinaționale, din sectorul financiar-bancar, din industria auto, domenii precum serviciile profesionale, retail, avocatură sau din industria ospitalității.


Vă așteptăm alături de noi, ca partener de excelență Laude-Reut, pentru a dezvolta educația de performanță și pentru a forma liderii viitorului.

Pentru detalii, scrie-ne: contabilitate@laude-reut.ro

Școala Modulară

Odată cu pandemia de coronavirus, una dintre soluțiile pentru extinderea capacitatii in vederea asigurarii unui spatiu cat mai mare pentru fiecare elev in parte luată în calcul de către Fundatia Reut, impreuna cu conducerea Complexului Educational Laude-Reut, o reprezintă amenajarea cu prioritate a unei construcții modulare.

 

 

În vederea realizării proiectului a fost emis planul de amplasament prin care a fost stabilit locul optim pentru această extindere, soluția identificată fiind aceea de amenajare a unei structuri modulare cu o suprafața construita la sol de 285 metri pătrați si suprafața desfășurată de 535 metri pătrați, astfel încât să rezulte 10 noi clase

Pentru detalii, scrie-ne: contabilitate@laude-reut.ro
(Visited 914 times, 1 visits today)