Caută
Close this search box.

Generație de viitor

Alumni

Absolvenții noștri sunt cei mai buni ambasadori ai educației de excelență și formării pentru viitor. Laude-Reut le dă aripi, iar ei cuceresc lumea!

Promotia 2021

TUDOR COMAN

Ce mai poate învăța la școală un tânăr precum Tudor Coman, elev Laude-Reut, unde studiază de trei ani? La cei 17 ani ai săi, Tudor, acum în clasa a XII-a, este unul dintre cei mai străluciți elevi pe care i-am avut vreodată. Este cel mai tânăr membru al echipei Adobe România, unde a intrat într-un internship încă de la vârsta de 15 ani, și este deja premiat la concursuri internaționale de știință și tehnologie, printre care celebrul NASA Ames Space Settlement Contest. Tudor este unul dintre acei copii care ajung repede în acel punct în care profesorii îi spun că nu mai au ce să îl învețe. Însă el însuși povestește că ceea ce l-a ajutat cel mai mult la școală este că a reușit să se dezvolte pe plan personal, că a învățat să comunice, să-și expună ideile, să dezbată și să-și dezvolte abilitățile de prezentare. L-au ajutat la asta cursurile de business, media, marketing și diplomație, precum și evenimentele și conferințele Model United Nations la care a luat parte. Iar la Laude-Reut se simte ca acasă. Visul lui este să progreseze și să fie cât mai bun la ceea ce face. Cu un astfel de început în viață, are orizonturi deschise. E un tânăr de succes, de la care și noi avem ce învăța.

Promotia 2020

MATEI VLADESCU

Mândra, dar greu încercata promoție a anului 2020 a crescut cu ambiție, optimism și motivație, care stau la baza parteneriatul dintre elevi și profesori.
 
Profesionalismul #LaudeReut este creat de oameni speciali, iar reușita și sentimentul de apartenență la marea noastră familie îi conferă satisfacție absolventului nostru, Matei.
 
Actualmente student la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti și la המרכז הבינתחומי הרצליה – IDC Herzliya în Israel, Matei a învățat trei limbi străine în școala Laude-Reut și a participat la experiențe formatoare în domeniul diplomatic. Mult succes în continuare!

Promotia 2019

CIPRIAN ANGHEL

Ciprian Anghel, elev Laude-Reut de la începutul clasei a V-a până la finalul celei de-a XII-a, a crezut că și-a descoperit vocația ca olimpic național la Geografie, timp de patru ani consecutivi. Și totuși, activitățile extracurriculare la care a luat parte la Laude-Reut i-au deschis orizonturile mult dincolo de granițele oricărei discipline. Ciprian a participat la prestigiosul concurs internațional Intel International Science and Engineering Fair, ediția 2018, dar a devenit și un excelent vorbitor de engleză, la un nivel aproape nativ. Cum i-au plăcut dezbaterile despre geopolitica internațională, a fost și membru al societății Model United Nations a liceului Laude-Reut. Toate aceste oportunități, alături de susținerea necondiționată din partea profesorilor, i-au dezvăluit însă lui Ciprian o pasiune neașteptată: medicina. Acum student în anul I la Facultatea de Medicină Generală din București, el spune că fiecare dintre aceste activități extrașcolare l-a ajutat să-și dea seama ce îi place în viață și ce vrea să facă mai departe. Căci Laude-Reut este locul unde copiii cresc cu adevărat, acolo unde ei își pot descoperi pasiunile și viitoarea carieră. Veniți la Laude-Reut nu doar pentru educația de top, ci și pentru șansa copilului de a se descoperi pe sine.

IOANA MOGOȘ

Ioana, alumna Laude-Reut 2019, și-a descoperit drumul în viață grație cursurilor de diplomație organizate de Complexul Educațional Laude-Reut, unice în învățământul preuniversitar din România. Astfel, după absolvire Ioana s-a îndreptat către o carieră în acest domeniu, fiind studentă la IDC Herzliya – The Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy. Deja, din primul an de studiu ea a înregistrat primele succese, fiind actualmente Assistant Academic Director la IDC Herzliya Model United Nations Society. Ioana ne povestește ce a însemnat experiența Laude-Reut pentru evoluția ei academică și personală. Succes și mai departe, Ioana, ne e deja dor de tine!

Promotia 2018

ALEXANDRA DUMITRAȘC

Pe lângă diplomație, media, comunicare, public speaking, limba ebraică și tot ce a contribuit la formarea sa academică, Alexandra, absolventă Laude-Reut 2018, a învățat în școala noastră faptul că există o soluție la orice problemă. Iată cum Laude-Reut creează atitudini și transmite valori, ce îi sunt cu siguranță utile Alexandrei în cariera sa, în Hospitality and Luxury Management, pentru care se pregătește acum în fermecătorul Lausanne (Elveția). Toate acestea sunt posibile prin relația de prietenie existentă între membrii familiei Laude-Reut, în sânul căreia cresc liderii de mâine ai lumii. Toda raba, Alexandra! Mult succes în continuare!

ANDRADA PANTELIMON

La Laude-Reut, le deschidem copiilor calea către orice cariere la care visează. Faceți cunoștință cu Andrada Pantelimon, Laude-Reut alumna 2018, care în prezent studiază ingineria la Dartmouth (SUA), una dintre cele mai bune universități din lume. Andrada a fost medaliată cu aur la Balcaniada de Geografie, a fost olimpic național la lingvistică și a participat la mai multe conferințe Model United Nations, în România și străinătate. Iar succesul ei, Andrada îl pune și pe seama profesorilor Laude-Reut. „Ceea ce apreciez cel mai mult la liceul meu este corpul profesoral. Până la urmă, ei sunt oamenii care m-au ajutat să devin cine sunt astăzi. Mă consider foarte norocoasă că am avut ocazia să învăț de la ei, mult mai mult decât materiile care trebuiau să le predea. La liceu am înțeles cât de important este să îți dezvolți cât mai devreme soft skills și mă consider norocoasă că am fost la Laude, pentru că acolo am avut oportunitatea să fac asta.”

THEODOR DRĂGHICI

Teddy (Teodor) Drăghici este un strălucit absolvent Laude-Reut, un exemplu a ceea ce produce, an de an, liceul nostru. Teddy a parcurs alături de noi toate treptele învățării, de la vârsta de trei ani până la absolvirea clasei a XII-a, ca parte a promoției 2018. Student meritoriu la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnica București, Teddy spune că ceea ce a învățat la școală l-a ajutat nu numai să se dezvolte ca persoană, dar i-a trezit și interesul pentru tehnologiile aerospațiale, odată cu vizitele la Weizmann Institute of Science, în Israel. Povestea de succes a lui Teddy și a atâtor alți tineri talentați care și-au împlinit visul de a studia la facultăți din România sau din străinătate demonstrează că liceul Laude-Reut poate fi o rampă de lansare pentru o carieră într-un domeniu de viitor, de la diplomație și relații internaționale, business și media-comunicare la IT, medicină, biotehnologii și inginerie.

Promoția 2017

UDROIU BOGDAN

Avem onoarea și bucuria de a vă prezenta pe noul nostru profesor de marketing, Bogdan, absolvent Laude-Reut 2017, căruia îi dorim mult succes în această poziție.

În familia noastră, experiența se transmite între generații, prin implicarea absolvenților care se reîntorc mereu acasă pentru a-i susține pe colegii lor, pe drumul spre excelență într-o carieră de viitor.

Promoția 2016

ȘTEFAN PROGLOFF

Absolvenții Laude-Reut își amintesc de perioada petrecută pe băncile liceului ca de o experiență formatoare unică. Mai toți menționează rigoarea academică – deși nu neapărat cu plăcere – cu care s-au întâlnit la orele de clasă, precum și diversitatea ofertei și caracterul aplicat al cursurilor extracurriculare cum sunt cele de marketing, diplomație sau media și comunicare. Ioan Ștefan Progloff, alumnus Laude-Reut, își amintește la rândul său de ocazia de a lua parte, alături de colegii săi, la cel mai mare festival de advertising din lume, Cannes Lions, unde, spune el, a participat la workshop-uri organizate de personalități ca Al Gore și branduri precum Heineken. „Laude-Reut este o instituție care te încurajează și te ajută să îți dezvolți propriile pasiuni”, spune fostul nostru elev, care și-a descoperit alături de noi viitoarea carieră, studiind în prezent Relații Economice Internaționale.

TOMER MOZAFI

L-am cunoscut pe Tomer Mozafi pe când era un copil de grădiniță. De la vârsta de 3 ani până la absolvirea liceului, Tomer a învățat la Laude-Reut, urmând apoi studii universitare de business management și marketing în Marea Britanie. Tomer este dovada vie că liceul Laude-Reut este opțiunea ideală pentru cei care visează la o carieră la nivel de leadership în business, IT, media, comunicare, diplomație sau medicină. Tânărul nostru absolvent conduce astăzi o companie de IT specializată în inteligență artificială și securitate cibernetică, pe care a fondat-o în timpul facultății. „Mi-am dat seama de tânăr că vreau să mă îndrept către antreprenoriat”, spune Tomer. „Tot ce știu cu siguranță este că n-aș fi putut să-mi dau seama de aceste lucruri atât de devreme și să-mi urmez pasiunile cu atâta încredere dacă nu aș fi fost încurajat de mic de părinți și de școală.” Tomer este creatorul arhitecturii site-ului Laude-Reut pe care tocmai îl vizitați și îi mulțumim mult pentru bucuria oferită. La Laude-Reut creștem oameni și cultivăm visuri. Succes în cariera de antreprenor, Tomer!

Promoția 2015

ANA TRUFĂȘILĂ

Faptul că fetele nu fac în general cariere în domenii STEM e doar o prejudecată. Ana Trufășilă, alumna Laude-Reut 2015, a studiat la noi din clasa a V-a până la finalul ciclului liceal. Pe băncile școlii și-a descoperit pasiunea pentru chimie, domeniu în care a absolvit un masterat la Durham University din Marea Britanie. „Este o școală extraordinară, cu oameni calzi și buni, care vă vor ajuta la fiecare pas și vă vor îndruma cât de bine pot. Și în ziua de azi, la cinci ani de la terminarea liceului, încă mă gândesc la Laude-Reut ca la a doua casă”, spune Ana. „Am făcut parte dintr-o familie mare și știu că oricând mă întorc voi fi primită ca acasă. (…) Acum lucrez la Londra, într-o companie în cercetare, creăm aditivi care ajută plasticul să se descompună în mediul înconjurător fără a dăuna naturii. Vă recomand încă o dată, din toată inima, să aplicați, să învățați la liceul Laude-Reut și să încercați să schimbați lumea într-un fel pozitiv.”

Promoția 2014

MARA CRISTINA

Mara Cristina este un produs 100% Laude-Reut. Această tânără profesionistă în marketing s-a întors la Laude-Reut, locul unde a învățat și s-a format de la vârsta de trei ani până la finalul clasei a XII-a, pentru a le împărtăși din experiența și cunoștințele ei următoarelor generații de elevi Laude-Reut. Mara s-a întors la școală pentru trei ani – dar de această dată ca profesor de marketing și publicitate pentru elevii clasei a XI-a. „Când am terminat liceul și m-am înscris la facultate, știam ce vreau să fac în cariera mea, la ce sunt bună, dar eram și deja pregătită pentru a o face”, spune ea, amintindu-și de prezența, pe parcursul școlii, la câteva ediții ale Cannes Lions, cel mai mare festival de publicitate din lume. Acesta este spiritul comunității Laude-Reut. Mai mult decât timpul petrecut împreună, acest spirit înseamnă experiența învățării, transmisă de la o generație la alta.Liceul Laude-Reut este acel loc unde copiii își pot construi cariera la care visează. Vă așteptăm pe toți să le descoperim.

Promoția 2012

AMALIA GULIMAN

Când vorbim despre școala noastră ca despre o mare familie, nu este doar o metaforă. Faceți cunoștință cu Amalia Guliman, absolventă Laude-Reut, promoția 2012. Amalia a fost alături de noi timp de 15 ani, de la grădiniță până în ultimul an de liceu. Și sunte foarte, foarte mândri de ea: cu studii de Drept Internațional și European în Olanda și Marea Britanie, locuiește acum în Belgia, unde lucrează pentru o companie multinațională de telecomunicații. Experiența Amaliei în cei 15 ani rezumă însăși misiunea școlii noastre: un mediu unic de predare și competitiv, ce modelează gândirea independentă și dezvoltă abilități de viață și stimulează dezvoltarea personală. Iar când vorbim despre foștii noștri elevi ca despre cei mai buni ambasadori ai noștri, puteți fi siguri că nu este tot o metaforă. Mulțumim, Amalia.

VLAD DOROBANȚU

Primul pas către facultate și o carieră de succes începe de pe băncile școlii. Despre experiența de a fi elev Laude-Reut ne vorbește Vlad, absolvent în 2012, care după studii universitare și postuniversitare la Viena s-a întors acasă pentru o carieră în consultanță. Suntem mândri de tine, Vlad!

Romania

Universitati:

Universitatea de Medicina si Farmacie
Universitatea de Arhitectura si Urbanism
Universitatea Bucuresti
Academia de Studii Eonomice
SNSPA
UNATC
Universitatea Politehnica Bucuresti
Medicina Veterinara Bucuresti
Universitatea Romano-Americana
Universitatea Titu Maiorescu
American Hotel Academy
Universitatea Constanta
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir

Elvetia

Universitati:

École hôtelière de Lausanne

Danemarca

Universitati:

Southern Denmark University

Italia

Universitati:

Instituto Marangoni
Bocconi University

Olanda

Universitati:

Hanze University
Rotterdam Business School
Universitatea din Haga
Universitatea Maastricht
Technische Universiteit Eindhoven

SUA

Universitati:

University of New York

Israel

Universitati:

Hebrew University of Jerusalem
Computer Science IDC Hertzliya
Interdisciplinary Center (IDC) Hertzliya

Franta

Universitati:

SKEMA Business School - Sophia Antipolis

Belgia

Universitati:

ICHEC Brussels Management School
Universitatea Libre de Bruxelles

Marea Britanie

Universitati:

Camberwell College of Arts Coventry
Durham University
Lancaster University
University City of London
University of Salford
University of Aberdeen
University of Hull
University of Manchaster
University of Winchester
University of Arts College Bournemouth
University of Cardiff
UKL
Trinity College, Dublin
University of Cambridge
University of Arts London
London South Bank University
Falmouth University
University of Warwick
University of Oxford

Austria

Universitati:

Lauder Business School

Spania

Universitati:

Miami Ad School Madrid
(Visited 2.034 times, 1 visits today)