Caută
Close this search box.

Written by Liceu, Performanță

Cursul LAMDA – Laude-Reut, o punte spre universitățile de prestigiu

Suntem bucuroși să vă împărtășim gândurile Sofiei Gabriela Ulianov, una dintre cele mai strălucite absolvente ale noastre din anul 2023.

Sofia a fost o elevă de excepție la Complexul Educational Laude-Reut, începând cu clasa a șaptea, urmând filiera umanistă. Suntem mândri că am putut să o însoțim în această călătorie educațională plină de realizări și experiențe minunate.

Un moment deosebit în parcursul Sofiei l-a reprezentat cursul LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Arts), unde și-a demonstrat talentul și pasiunea pentru teatru. Prin examenul de nivel 5 susținut cu succes, Sofia și-a deschis porțile spre două facultăți de teatru din străinătate, unde a fost acceptată cu brio.

Dincolo de domeniul artistic, Sofia s-a implicat în activitățile școlare, având ocazia să descopere și să se dezvolte în domeniul diplomației, prin participarea la seria de conferințe 2Day Ambassador.

Sofia recomandă cu căldură Liceul Laude-Reut copiilor interesați de diplomație, marketing sau media, subliniind mediul prietenos și sprijinul oferit de către cadrele didactice dedicate.

Felicitări, Sofia, pentru toate realizările! Îţi urăm să ai un viitor strălucit, plin de succes!

(Visited 346 times, 1 visits today)
Last modified: iulie 27, 2023