Caută
Close this search box.

Absolvirea cursurilor de Business și Marketing celebrată la Romanian Creative Week: Elevii Laude-Reut devin creatori de conținut la Iași

În perioada 25-28 mai 2023, un grup de elevi pasionați de artă și creativitate au participat cu entuziasm la cea de-a treia ediție a festivalului Romanian Creative Week, în Iași. După parcurgerea modulelor de Business și Marketing, sub îndrumarea prof. Anca Thomason și prof. Bogdan Udroiu, acești tineri talentați au avut privilegiul de a-și împărtăși pasiunile și ideile inovatoare în calitate de creatori de conținut.

Festivalul Romanian Creative Week a fost un mediu perfect pentru elevii dornici să-și exprime creativitatea și să își dezvolte abilitățile în diferite domenii artistice. Elevii Laude-Reut au au pus în aplicare tehnici și strategii pentru a crea conținut relevant și atractiv pentru promovarea unui festival în mediul digital. Fie că a fost vorba despre realizarea de videoclipuri sau fotografii, elevii au avut ocazia să experimenteze și să-și manifeste talentele în diferite formate, contribuind astfel la diversitatea și vitalitatea evenimentului. Un aspect deosebit de valoros al participării la festival a fost interacțiunea cu alți tineri pasionați de artă și creație. Elevii au avut șansa de a întâlni și de a colabora cu alți creatori de conținut talentați, schimbând idei și inspirându-se reciproc.

"Am rămas plăcut impresionată de atmosfera festivalului, de expozițiile unice, care abordau varii teme, și mai ales de oraș. A fost prima dată pentru mine în Iași, și prima dată la Romanian Creative Week, deci pot spune ca am ieșit puțin din zona de comfort pentru a realiza conținut pentru evenimentul acesta. Pe lângă asta, am avut șansa de a asista la Romanian Fashion Week, la prezentările de modă, o experiență de care toată lumea ar trebui să se bucure măcar odată în viață."

„Această experiență a fost cu adevărat remarcabilă și a demonstrat încă o dată puterea și potențialul creativității în învățare, ajutându-i să-și descopere pasiunile și să capete încredere în propriul potențial creativ. Sunt convins că această experiență va avea un impact semnificativ în viitoarea lor carieră și le va oferi instrumentele necesare pentru a se evidenția într-un domeniu atât de competitiv precum marketingul.”

Festivalul Romanian Creative Week este o experiență care le oferă elevilor oportunitatea de a-și manifesta creativitatea și de a învăța de la experți în domeniu, dobândind nu doar abilități practice, ci și inspirație și încredere în propria lor capacitate de a crea. Participarea la festivalul Romanian Creative Week se datorează parteneriatului încheiat în urmă cu doi ani între Complexul Educațional Laude-Reut și Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), organizatorul evenimentului de la Iași.

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 416 times, 1 visits today)