Caută
Close this search box.

PODCASTUL #laudereut – Despre FAKE NEWS și teoriile conspirației în pandemie

Podcast Laude-Reut Marcel Bartic si Valeriu Gheorghiță

Complexul Educațional Laude-Reut, instituție de învățământ preuniversitar cu profil Business, Media și Diplomație, ține pasul cu tot ce este nou în materie de digitalizare și demarează un nou proiect digital – Podcasturile  Laude-Reut, cu profesorul Marcel Bartic și invitații săi.

În 2020, când s-a început a vorbi despre coronavirus și pandemie, erau mai mulți cei care zâmbeau cu scepticism spunând că totul nu este decât un zvon menit să vină în sprijinul giganților din industria medicamentelor. Acum, după doi ani, perspectiva asupra pandemiei s-a schimbat: aproape în fiecare familie există cineva care a trecut mai ușor sau mai greu prin boală, fiecare dintre noi știe pe cineva care nu mai este, pentru că a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2.

Și, cu toate acestea, sunt voci, unele influente la nivel social, care strigă în continuare că nu există covid, că vaccinurile sunt un mod ascuns de implantare a cipurilor, că testele care depistează prezența virusului în organism sunt un afront la demnitatea umană și că periculoși sunt vaccinații, nu cei nevaccinați. Mai grav este când informații de acest gen sunt propagate în mass media. Atunci, ce să credem și pe cine?

 

De aceea, l-am invitat pe domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță, luni, 7 februarie, de la ora 15.00, la primul podcast marca #laudereut – Despre FAKE NEWS și teoriile conspirației în pandemie, cu profesorul cool Marcel Bartic și cu doctorul Valeriu Gheorghiță. Cei doi vor demonta fake news-urile și a oferi o imagine avizată și clară asupra a tot ce înseamnă gestionarea situației pandemice de către fiecare dintre noi.

 

Așadar, luni, 7 februarie, de la ora 15.00, vă așteptăm să ne urmăriți LIVE pe pagina de Facebook a Complexului Educațional Laude-Reut, https://www.facebook.com/events/228517522822719, dar și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3IUmHPS 

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 296 times, 1 visits today)