Caută
Close this search box.

Luna Sănătății în Complexul Educațional Laude-Reut

Luna februarie este Luna Sănătății în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut. În contextul pandemic actual, este nevoie să fim cât mai corect informați cu privire la prevenirea infecției cu SARS CoV-2  și la gestionarea unei eventuale infecții, dar mai ales cum să învățăm să trăim sănătos și frumos în ciuda limitărilor din ultimi doi ani. Pentru că, trebuie să recunoaștem, criza pandemică a devenit pentru foarte mulți o criză personală, la nivel de emoții, de relații, dar și din punct de vedere fizic.

Luna sanatatii in Complexul Educational Laude-Reut

De aceea, dedicăm luna februarie sănătății și vorbim cu specialiști din toate domeniile, facem ateliere și workshopuri online sau fizic, astfel încât elevii să primească informații din domenii esențiale unei dezvoltări armonioase: sănătate, nutriție, mindfulness, sport.

De asemenea, în virtutea parteneriatului cu DSP, a fost stabilit ca, odată cu demararea Lunii Sănătății în Complexul Educațional Laude-Reut, să începem și campania de vaccinare împotriva COVID-19 a copiilor de la 5 la 18 ani prin redeschiderea centrului de vaccinare din cadrul complexului.  În acest sens, toți cei care doresc să se vaccineze împotriva coronavirus, indiferent de doză, pot solicita înscrierea la adresa de e-mail cabinetmedical@laude-reut.ro.


Subliniem că seria evenimentelor din cadrul proiectului Luna sănătății se bucură și de sprijinul ministrului sănătății profesor doctor Alexandru Rafila, membru al Laude-Reut Board of Trustees, de domnul doctor colonel Valeriu Gheorghiță și doamna consilier prezidențial Diana Păun. Domniile lor ni se vor alătura la evenimentele care vor fi organizate în cadrul acestui proiect. Printre invitați îi amintim, de asemenea, pe doamna Gabriela Szabo și doamna Anamaria Brânză.

Activitățile din cadrul Lunii Sănătății sunt grupate în patru mari categorii:

Combaterea pandemiei de coronavirus – săptămâna 1- 4. 02. 2022

Mindfulness – săptămâna 7-11.02.2022

Tasty – săptămâna 14- 18.02. 2022

Fitness – spătămâna 21- 25.02. 2022

Printre temele abordate în perioada desfășurării proiectului Luna sănătății, se numără: „Efectele pandemiei asupra sănătății emoționale a elevilor„, „Impactul sportului in viața omului„, „Integrarea socială ” etc.

Activitățile desfășurate sunt adaptate fiecărui ciclu de învățământ, trecând prin diverse teme:

– Dansezi și te relaxezi

– Exprimarea emoțiilor prin mindfulness

– The veggie/ fruit guessing bag

– Food labelling

– Învață să respiri

De asemenea, vor avea loc workshop-uri conduse de profesori, psihologi, părinți ai elevilor din complex, competiții sportive, dar și prezentări pe care le vor susține speakeri recunoscuți, personalități din diverse domenii.

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 139 times, 1 visits today)