Caută
Close this search box.

Elevii Laude-Reut, rezultate de top la exemenele IELTS

Elevii liceului nostru se pregatesc pe parcursul clasei a 11a pentru a sustine examinarea internationala la limba engeza – IELTS, un examen avansat de maturitate, necesar pentru admiterea la Universitatile de prestigiu din Europa si din Statele Unite ale Americii. In fiecare an, rezultatele elevilor nostri sunt de top, situandu-ne in primele 10% cele mai bune calificative la acest examen. 

Anul acesta, elevele Alexandra Roceanu si Alexandra Bordeiasu, sub pregatirea profesorului Mihaela Rata ( senior trainer, IELTS certified) au obtinut gama celui mai bun calificativ din tara noastra, respectiv 8,5 band din 9 band din sesiunile anului curent. 

Alexandra Bordeiasu : ”Inca de la inceputul anului, cand am aflat ce inseamna examenul IELTS, am stiut ca ma asteapta un drum lung, posibil dificil. stiind importanta acestui examen in vederea aplicatiilor la facultate, m-am dedicat constant pregatirii alaturi de doamna profesoara Mihaela Rata, care ne-a fost alaturi inclusiv dupa ziua probelor. Sunt cu siguranta mandra de rezultatul final, care nu ar fi fost posibil fara pregatirea si indrumarea doamnei profesor Mihaela Rata si a liceului meu, Complexul Laude-Reut.”

 

Alexandra Roceanu : Doamna profesor Mihaela Rata ne-a sprijinit de-a lungul intregului an scolar, in pregatirea pentru examen. Am primit feedback constructiv si detaliat si nu am simtit niciodata o presiune mare pusa asupra noastra.  Orele de IELTS din programa scolara au fost esentiale, si m-au ajutat enorm sa trec examenul cu brio.”

 

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 271 times, 1 visits today)