Caută
Close this search box.

Află cum să devii bursier Laude-Reut!

Ambasadorul Israelului, E.S. David Saranga, acordă două burse școlare elevilor merituoși, pentru a studia la Complexul Educațional Laude-Reut, adevărată punte între #Israel și #România, prin educație și cultură, pentru formarea lor ca viitori lideri, pe parcursul întregului ciclul liceal, clasele 9-12. E.S. 

 

David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, în calitate de Președinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees și profesor de Diplomație Publică Digitală, reconfirmă susținerea acordată Complexului Educațional Laude-Reut.

Bursele se adresează elevilor cu rezultate foarte bune care își doresc să învețe limba ebraică, istoria evreilor și cea a Israelului, precum și diplomație ori comunicare.

 
Bursele se obțin în urma unui concurs scris și oral la disciplinele Limba română, Matematică și Limba engleză.
 
Condițiile de acordare a burselor pentru elevii claselor a 8-a sunt:
 
  • Media 10 la purtare pe parcursul gimnaziului;
  • Media minimum 9,00 la disciplinele Matematică, Limba română și Limba engleză în clasa a 8-a;
  • Media minimum 9,50 la concursul scris și oral susținut la disciplinele Limba română, Matematică și Limba engleză.
 
Condiția de păstrare a bursei pe durata celor 4 ani de liceu este obținerea mediilor de minimum 9,50 la disciplinele de Bacalaureat (Limba română, Limba engleză, Matematică/Istorie, în funcție de profil).
 
Reamintim sprijinul Complexului Educațional Laude-Reut oferit copiilor cu posibilități financiare limitate din comunitatea evreiască, doritori a urma educația la nivel de excelență, de la 3 la 19 ani.
 
Înscrierea la concurs se face prin cerere depusă la secretariatul Liceului Laude-Reut, la sfârșitul semestrului I, nu mai târziu de 28 februarie 2020.
 
Aceasta întâlnire este dedicata tuturor elevilor claselor a 8-a ce sunt interesați sa obțină una dintre bursele oferite de către E.S. David Saranga.
 
LINK CONECTARE: https://bit.ly/3bX3yj8    

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 692 times, 1 visits today)