Caută
Close this search box.

AMBASADORUL OLANDEI ÎN VIZITĂ DIPLOMATICĂ LA ȘCOALA LAUDE-REUT

Vineri, 30 octombrie 2020, am avut plăcerea și onoarea de a primi vizita E. S. Roelof van Ees, Ambasadorul Olandei, în cadru restrâns, din motive de limitare a contactului în perioada pandemiei COVID-19.

Excelența Sa a vizitat școala și a avut o întrevedere prietenească cu Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte Fondator Laude-Reut, alături de domnul Dan Șandru, Director de studii.

 

În timpul vizitei, Ambasadorul van Ees a putut urmări profesorii Laude-Reut predând orele, din sălile de clasă, prin platforma online, către elevii aflați acasă, folosind tehnologia de ultimă generație din dotarea școlii, s-a familiarizat cu istoricul instituției și cu proiectele acesteia, printre care Conferința Internațională de Afaceri Globale și Diplomație – 2Day Ambassador.


Astfel, Excelența Sa și-a manifestat susținerea prin parteneriat a școlii Laude-Reut pentru programul de diplomație specific instituției noastre și evenimentul său dedicat, 2Day Ambassador. 


Mulțumim mult pentru deschiderea și implicarea E. S. Ambasadorul Roelof van Ees în misiunea educațională Laude-Reut, ce urmărește formarea diplomaților de mâine.

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 194 times, 1 visits today)