Laude-Reut

Centru de Excelenţă în Matematică

Deschis participării tuturor copiilor dornici să aprofundeze tainele matematicii, a cărui activitate se va desfășura săptămânal, începând din luna octombrie 2020.

 

Conținutul parcurs: din programa pentru olimpiadă, adaptat nivelului de studiu, accentuând noțiunile complementare materiei parcurse la clasă: principiul cutiei, principiul invariantului, principiul extremal, probleme de numărare, probleme de colorare, elemente de teoria numerelor, inducția matematică, inegalități, strategii de rezolvare a problemelor de geometrie, elemente de trigonometrie.

 

Olimpiada Națională de Matematică

Înaintea fiecărei etape a Olimpiadei Naționale de Matematică, vom susține pentru elevii prezenți la Centrul de Excelență simulări ale etapei respective, care vor fi disponibile și online pentru toți copiii care doresc să le acceseze.

 

Toate materialele utilizate: fișe de lucru, suport teoretic și unele înregistrări video ale lecțiilor susținute sunt disponibile in galeriile de pe această pagină .

Centru de Excelență Matematică – TEMA 1
Centru de Excelență Matematică – TEMA 2
Centru de Excelență Matematică – TEMA 3
Centru de Excelență Matematică – TEMA 4
Centru de Excelență Matematică – TEMA 5
Centru de Excelență Matematică – TEMA 6
Centru de Excelență Matematică – TEMA 7
Centru de Excelență Matematică – TEMA 8
Centru de Excelență Matematică – TEMA 9
Centru de Excelență Matematică – TEMA 10
Centru de Excelență Matematică – TEMA 11
Centru de Excelență Matematică – TEMA 12

Profesori

Andrei Alexandrescu

profesor

Membru a Societății de Științe Matematice, ailcolectivului de redacție al Gazetei Matematice și al Comisiei Naționale a Olimpiadei de Matematică.

Cristina Hlevca

Profesor

Membru a Societății de Științe Matematice, al colectivului de redacție al Gazetei Matematice și al Comisiei Naționale a Olimpiadei de Matematică.

Galerie

(Visited 809 times, 1 visits today)