Caută
Close this search box.

Testimoniale

"După cei trei ani în aceasta școală, pot spune că simt că fac parte dintr-o familie care știe că valoarea noastră împreună este mai mare decât cea a fiecăruia dintre noi! Cu acest principiu cresc copiii de aici, al unui leadership colectiv, cu ideea că dacă putem să râdem împreună, atunci putem să muncim împreună! Alături de leadership-ul colectiv pe care doar aici l-am regăsit dintre toate unitățile de învățământ cunoscute, am mai descoperit că li se transmit copiilor si valori precum: politețe, spiritualitate, cetățenie activă, sănătate, protecția mediului, la care sigur se mai pot adăuga multe altele! Concluzia mea este că în școala Laude-Reut se poate vorbi despre o educație ajunsă la rangul de artă! Felicitări și admirație, Tovei, din al cărui suflet s-a născut și crește an de an acest proiect educațional de excepție!."
Ana-Maria S.
Parinte
"Multumim Tovei si profesorilor pentru efort si implicare! Copiii s-au adaptat foarte repede cu noua situatie, au inceput scoala on line imediat ce au ramas acasa. Solutia gasita este excelenta, copiii de la gimnaziu au cate patru cursuri online in fiecare zi si 10 minute de activitate fizica, inainte de inceperea cursurilor, apoi isi fac temele, asa ca nu simt prea mult ca trec printr-o perioada complicata. Se dovedeste inca o data ca am facut o alegere excelenta atunci cand am ales aceasta scoala. Baiatul meu are 12 ani si este la Laude-Reut de la varsta de 3 ani si jumatate, mergand intotdeauna cu bucurie la scoala, unde are si multi prieteni. Recomand aceasta scoala din inima."
Nadia V.
Parinte
"O scoala, o echipa, o familie! Scoala online a adus la pachet oportunitatea pentru copii de a-si dezvolta noi competente dar si multe provocari, atat pentru copii cat si pentru profesori. Aceasta perioada a fost unul dintre momentele care au facut diferenta si ne bucuram nespus ca am ales aceasta scoala! "
Oana C.
Parinte
(Visited 383 times, 1 visits today)