Caută
Close this search box.

Un sfert de veac de la înființarea Complexului Educațional Laude-Reut

In urmă cu 25 de ani, ambasadorul Ronald S. Lauder iniția una dintre cele mai îndrăznețe misiuni educaționale în România. Alături de Tova Ben Nun-Cherbis, punea bazele celei mai cunoscute și mai prestigioase instituții de învățământ privat preuniversitar de azi: Complexul Educațional Laude-Reut. Anul acesta, Laude-Reut, acum un edificiu educațional multicultural, sărbătorește 25 de ani de existență.

Dacă te numeri printre miile de elevi și fost elevi ai Complexului Educațional Laude-Reut, dacă ai trăit alături de copilul tău emoțiile începuturilor, ale examenelor și ale ceremoniilor de absolvire Laude-Reut, te invităm să ne împărtășești amintirile frumoase – fotografii, filmulețe sau texte – pe adresa 25ani@laude-reut.ro

 

Și pentru că ușa casei Laude-Reut rămâne mereu deschisă celor care i-au trecut o dată pragul, te invităm să petrecem împreună clipe memorabile și să depănăm amintiri, pe 15 decembrie, la Opera Națională București, când vom celebra atât aprinderea primei lumânări de Hanukkah, cât și un sfert de veac de la înființarea Complexului Educațional Laude-Reut.

Poate vrei să citești

Alătură-te familiei Laude-Reut!

Partenerii Noștri

(Visited 354 times, 1 visits today)