secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

EUROVISION DANCE PARTY #DARETODREAM

thumbnail 1Megapetrecere dedicată concursului Eurovision, organizată de Ambasada Israelului

Ambasada Statului Israel, cu sprijinul Ministerului Culturii din România și al Ministerului Turismului din Israel, a organizat în data de 9 mai 2019 Eurovision Dance Party, ”Destinația Tel Aviv”, la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București, cu ocazia Zilei Independenței Statului Israel.

În 2019, orașul Tel Aviv este gazda concursului internațional Eurovision, eveniment care se bucură de un entuziasm uriaș în Israel.

Nu mai puțin de 400 de invitați - fani din România ai Eurovisionului, bloggeri, influenceri, jurnaliști, elevi și absolvenți ai Complexului Educațional Laude-Reut - au dansat și au cântat melodiile care au făcut istorie de-a lungul anilor în competiția muzicală.

Excelența Sa Ambasador David Saranga: “În Israel, Eurovisionul nu este doar un concurs internațional de muzică, este un eveniment care reprezintă cu adevărat spiritul libertății și egalității. De aceea suntem bucuroși și mândri că Tel Aviv este gazda competiției anul acesta. Sper ca românii să audă de cât mai multe ori ”România, 12 points” și astfel să aducă Eurovisionul anul viitor, la București”.

Finala concursului internațional Eurovision va avea loc pe 18 mai 2019, la Convention Center din Tel Aviv, unde artiști din 41 de state se vor lupta pentru trofeu.

Imagini video și foto de la petrecere puteți găsi pe conturile de Facebook, Instagram si Twitter ale Ambasadei Israelului în România: @IsraelinRomania